Boost jullie back-up!

Ziek, piek of paniek? Met Intercedental hebben jullie per direct toegang tot een breed netwerk van de beste assistenten. Moeilijk? Totaal niet. Ons werkplatform maakt flexibel werk makkelijk in de mondzorg. Plaats binnen vijf minuten jullie opdracht en laat de reacties maar binnenstromen. De afspraken leg je samen vast in een digitale overeenkomst. En na afloop stem je samen de gewerkte uren af. Reken voorgoed af met personeelstekort. Probeer het gratis met één druk op de knop.

Probeer het zelf

Plus na plus.

1. Bepaal het uurtarief

Trek de ideale profielen aan met een passend uurtarief. Kijk voor de gemiddelde uurtarieven naar vergelijkbare shifts in de regio.

2. Kies jouw talent

Kies de beste kandidaat geholpen door de opgegeven werkervaringen. Ook zijn het aantal voltooide shifts en vaccinaties tegen hepatitis B voor jou te zien. Nog niet overtuigd? Neem telefonisch contact op met de assistent.

3. Vul de gaatjes

Snel en flexibel op- en afschalen wanneer je te maken krijgt met een afmelding, drukke dag of slechte periode. Intercedental biedt graag een uitkomst voor jullie en de patiënt.

4. No cure, no pay

Kosteloos en vrijblijvend genieten van advertentieruimte. Aanmelden is gratis. En de kosten? Wij vragen 14,9% fee. Je betaalt alleen als een shift is afgerond.

5. Krijg zekerheid

Vertrouw op ons grote netwerk van geverifieerde assistenten om jou op weg te helpen. De afspraken tussen jou en de assistent worden vastgelegd door middel van een digitale overeenkomst. Behoud de controle. Behoud de zekerheid.

6. Facturatie en betaling rond

Betalingen aan de assistent regelen wij. Je ontvangt iedere dinsdag één verzamelfactuur. Hierin staat hoeveel er afgelopen week is gewerkt inclusief de kosten aan Intercedental.

dashboard overview

Hoe het werkt

1. Plaats een shift

Maak een shift aan en geef aan waar kandidaten aan moeten voldoen om de shift over te kunnen nemen. Laat ons vervolgens het werk doen en wacht tot iemand de shift wil overnemen.

2. Ga voor de perfecte match

Selecteer de kandidaat met het ideale profiel gebaseerd op zijn of haar ervaringen, beoordelingen en opkomstscore.

3. Geef een warm welkom

Geef de kandidaat een warm welkom en duidelijke briefing wanneer hij of zij komt werken. Nadat de shift is afgerond kun je als opdrachtgever een beoordeling achterlaten.

Gratis registreren