Voor werkgevers

Met ons platform is afspraken afbellen verleden tijd. Met Intercedental krijg je direct toegang tot een breed netwerk van zorgprofessionals. Bouw een betrouwbare pool op van professionals zodat jij en je klanten niks tekort komen.

Probeer het zelf

De voordelen van ons platform

1. Bepaal het uurtarief

Trek de juiste professionals aan met een passend uurtarief. Kijk voor de gemiddelde uurtarieven naar vergelijkbare shifts in de regio.

2. Weet wie er komt

Kies de juiste kandidaat op basis van waarderingen van andere bedrijven. Nog niet overtuigd? De kandidaat heeft vast nog meer op het profiel.

3. Vul de gaten

Snel kunnen schakelen wanneer je te maken krijgt met een ziekmelding of drukke dag. Met Intercedental weet je altijd wat je kunt verwachten.

4. Bouw een netwerk

Ben je blij met een professional? Nodig hem of haar uit om deel uit te maken van je flexpool en bouw een sterke groep van professionals.

5. Krijg zekerheid

Vertrouw op ons grote netwerk van aangesloten zorgprofessionals om jou op weg te helpen. Wat de situatie ook is.

6. No cure no pay

Aanmelden is gratis, je betaalt pas een klein bedrag wanneer je iemand hebt gevonden om een shift te komen werken.

dashboard overview

Hoe het werkt

1. Plaats een shift

Maak een shift aan en geef aan waar kandidaten aan moeten voldoen om de shift over te kunnen nemen. Laat ons vervolgens het werk doen en wacht tot iemand de shift wil overnemen.

2. Ga voor de perfecte match

Selecteer de kandidaat met het ideale profiel gebaseerd op zijn of haar ervaringen, beoordelingen en opkomstscore.

3. Geef een warm welkom

Geef de kandidaat een warm welkom en duidelijke briefing wanneer hij of zei komt werken. Nadat de shift is afgerond kun je als opdrachtgever een beoordeling achterlaten.

Gratis registreren